Andere aanpak

Mťťr dan specialisten kunnen bieden

Wellicht heeft u verschillende specialisten ingeschakeld.
Hoewel elke specialist zijn waarde heeft ontstaat hierdoor nog geen samenwerkend of elkaar versterkend financieel geheel. Vaak het tegendeel: de losse delen hebben te weinig onderling verband, zodat de effectiviteit eronder lijdt.

In de financiŽle wereld gaat het vaak om de volgende specialisten: uw hypotheekadviseur, de client manager van uw bank, uw accountant, de verzekerings- of pensioenmaatschappij, de notaris, uw jurist en/of de mediator.
Niets ten nadele van het vakmanschap van de specialisten, maar zij zullen u adviseren vanuit de eigen perceptie. Deze is per definitie beperkt en gekleurd. De afzonderlijke adviezen kunnen op de keper beschouwd zelfs strijdig met elkaar zijn en dat zet niet altijd uw belangen centraal!
Een ander probleem is dat uw contactpersonen nogal eens willen wisselen, zodat de continuÔteit zoek is.

Verhoogde opbrengst
Synergie is een krachtig principe. Met ons FinanciŽle Synergie-Plan bieden wij u een andere aanpak. Eťn die overkoepelt en integreert, dus verder gaat dan de optelsom van alle onderdelen. Het geeft uw financiŽle plannen samenhang en verhoogt de effectiviteit, lees de opbrengst


BUTÔT CONSULTANCY
Onafhankelijk, deskundig, betrokken en transparant.